Site Rengi


USD Alış: 4.0304 USD Satış: 4.0466 EUR Alış: 4.9636 EUR Satış: 4.9636
ONLİNE RANDEVU
Vize almak istediğiniz ülkeler için randevu alma ZORUNLULUĞU VARDIR.
RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ

Çin Konsolosluğu

Anasayfa » BAŞKONSOLOSLUKLAR » Çin Konsolosluğu
NOT: PASAPORT BİLGİLERİNİZİN YANINIZDA OLMASI ZORUNLULUĞU VARDIR EĞER PASAPORT BİLGİLERİNİZ YANINIZDA YOK İSE LÜTFEN 0850 304 09 08 TELEFON NUMARASINDAN KAYDINIZI BIRAKINIZ. NOTE: IF YOU MUST BE SIDE BY YOUR PASSPORT INFORMATION IF YOU HAVE NO PASSPORT INFORMATION, PLEASE PLEASE RECORD FROM 0850 304 09 08 TELEPHONE NUMBER.

VİZE BAŞVURUSU YAPMADAN ÖNCE SEYAHATİNİZ 90 GÜN VE DAHA KISA SÜRELİ İSE VİZE BAŞVURULARINIZI ARACI KURUMLAR ARACILIĞI İLE YAPTIRMAK ZORUNDA KALABİLİRSİNİZ. EĞER BAŞVURULARINIZ AİLE BİRLEŞİMİ, ULUSAL VİZE (90 GÜN AŞKIN) EĞİTİM VİZESİ GİBİ İŞLEMLER İSE KONUSOSLUKLAR TARAFINDAN İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMELİSİNİZ. 

DETAYLİ BİLGİ : 0850 304 09 08 ONLİNE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ.

IF YOU ARE TRAVELING BEFORE YOU APPLY TO VISA, YOU MAY HAVE TO HAVE TO HAVE TO APPLY YOUR APPLICATIONS TO THE VEHICLE RUSSIANS, IF 90 DAYS AND MORE SHORT TERM. IF YOUR APPLICATIONS FAMILY COMBINATION, NATIONAL VISA (90 DAYS ASK) TRAINING VISA, IF YOU ACCEPT, YOU SHOULD ACCEPT BY THE CONVENTIONS.

DETAILED INFORMATION: 0850 304 09 08 CLICK HERE FOR THE APPOINTMENT.

Çin Konsolosluğu

Ancak Hong Kong’da 3 aydan az kalacak Türk vatandaşları için vize uygulaması yoktur. Çin’den Hong Kong’a giriş yapıp tekrar Çin’e dönmek istiyorsanız en az çift girişlik vize almak zorundasınız. Çin Konsoloslukları pazartesi, çarşamba ve cuma günleri açıktır. Bu günlerde başvuru yapmanız oldukça önemlidir. Ayrıca yeşil pasaport için vize uygulaması yoktur. Konsolosluk duruma göre sizden ekstra evrak talebinde bulunabilir. İsteyen bir temsilci aracılığıyla başvuruda bulunabilir ancak temsilci aracılığıyla başvurularda, başvuru formunun bizzat gidecek kişi tarafından imzalanmış olması gerekmektedir. Bayram, sömestr gibi resmi tatillerde konsolosluk kapalı olabilir ve vize işlemlerinde gecikme olabilir. Ayrıca herşey tamam olsa dahi vize almanızın garantisi yoktur. Bu nedenle her şeye hazırlıklı olmanız oldukça önemlidir.