Site Rengi


USD Alış: 4.0304 USD Satış: 4.0466 EUR Alış: 4.9636 EUR Satış: 4.9636
ONLİNE RANDEVU
Vize almak istediğiniz ülkeler için randevu alma ZORUNLULUĞU VARDIR.
RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ

Sıkça Sorulan Sorular

Anasayfa » Sıkça Sorulan Sorular
NOT: PASAPORT BİLGİLERİNİZİN YANINIZDA OLMASI ZORUNLULUĞU VARDIR EĞER PASAPORT BİLGİLERİNİZ YANINIZDA YOK İSE LÜTFEN 0850 304 09 08 TELEFON NUMARASINDAN KAYDINIZI BIRAKINIZ. NOTE: IF YOU MUST BE SIDE BY YOUR PASSPORT INFORMATION IF YOU HAVE NO PASSPORT INFORMATION, PLEASE PLEASE RECORD FROM 0850 304 09 08 TELEPHONE NUMBER.

Vize başvurularınıda tarafımıza sunulan sıkca sorular aşağıdaki gibidir.

Randevu Nasıl Alınmalıdır ?
Lütfen çift tırnak gibi özel karakterler kullanmayınız.
Turistlik vize süreci nedir ?
Vize İşlemleri için başvurularınız Turistlik ise 5 iş günü ile 15 iş günü arasında yanıtlanmaktadır.
Ticari Vize Süreci Nedir ?
Vize İşlemleri için Ticari başvurularınız 2 İş günü ile 10 İş günü arasında yanıtlanmaktadır.
Parmak İzi Zorunlu mudur ?
25 Eylül 2014 tarihi ile gerçekleştirilmesi zorunlu bir uygulamadır ve bu uygulama sayesinde 5 yıl süre ile Schengen ülkelerine girmek için bir daha herhangi bir parmak izi verme zorunluluğunda kalınmamaktadır.
Emniyette Alınan Parmak izi geçerlimidir. ?
Hayır, geçerli değildir.
Schengen Bölgesi Ülkeleri Nerelerdir ?
Almanya, İtalya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Estonya, Fransa, Hollanda,İspanya, İsveç, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Norveç, Polonya, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, İsviçre,İ zlanda, Letonya, Lihtenştayn, Macaristan, Portekiz, Slovakya, Slovenia.
Vekalet formu ile schengen başvurusu yapılabiliyordu şimdi gelmek gerekiyor mu ?
Bütün schengen ülkelerine vize talebinde bulunurken, parmak izi uygulamasına tabi tutulmaktasınız. Parmak izi uygulamasına girdikten 5 sene sonrasına kadar vekalet formu ile gelmenize gerek kalmadan başvuru yapabileceksiniz.
Almanya’ya 7 yaşında ki çocuğum ile gitmek istiyorum neler yapmam gerek?
Almanya vize başvuru yapabilmeniz için anne veya baba kiminle gidiyor ise diğer velinin muafakat name alması zorunludur. (çocuk 18 yaşından küçükse)
Vize başvurusu yapmam işin bir kurumda çalışıyor olmam şart mı ?
Almanya vize başvurusu yapmanız için çalışan, iş veren, emekli, öğrenci (sponsorlu) veya ev hanımı (sponsorlu) olmak zorunluluğu vardır.