Site Rengi


USD Alış: 4.0304 USD Satış: 4.0466 EUR Alış: 4.9636 EUR Satış: 4.9636
ONLİNE RANDEVU
Vize almak istediğiniz ülkeler için randevu alma ZORUNLULUĞU VARDIR.
RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ

Almanya Vizesi

Anasayfa » COUNTRIES / ÜLKELER » Almanya Vizesi
NOT: PASAPORT BİLGİLERİNİZİN YANINIZDA OLMASI ZORUNLULUĞU VARDIR EĞER PASAPORT BİLGİLERİNİZ YANINIZDA YOK İSE LÜTFEN 0850 304 09 08 TELEFON NUMARASINDAN KAYDINIZI BIRAKINIZ. NOTE: IF YOU MUST BE SIDE BY YOUR PASSPORT INFORMATION IF YOU HAVE NO PASSPORT INFORMATION, PLEASE PLEASE RECORD FROM 0850 304 09 08 TELEPHONE NUMBER.

Almanya vizesi başvurularınız eğer 90 gün ve daha kısa süreli bir başvuru ise Almanya Konsolosluğuna gitmenize gerek kalmadan başvuru yapabilirsiniz. Eğer öncesinde bir Schengen vizeniz var ise herhangi bir kuruma gitmenize gerek kalmadan bizim araçılığımızla vize başvurusu yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için “0850 304 09 08” telefon numarasından ücretsiz bilgi alabilirsiniz.

Vize başvurusu yapmadan önce randevu alınız. Randevusuz vize başvurusu kesinlikle kabul edilmemektedir.  Randevu almak için telefon numaramız üzerinden veya Randevu Formu Üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Tarafımızdan randevu alındıktan sonra yetkili arkadaşlarımız size güncel olan evrak listesini paylaşacak ve evraklarınız ile beraber size verilen randevu tarihinde vize başvurusunu yapabilirsiniz. Başvurularınız, başvuru ve gidiş tarihinde arasında 90 gün öncesiden başvuru yapabilirsiniz.

Önemli Not : Hazırlamanız gereken evraklarınızda eksik veya yanlış olması durumunda tekrar randevu almanız gerekebilir.

ALMANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR VE BAŞVURU FORMU

ALMANYA VİZESİ İÇİN HAZIRLADIĞINIZ EVRAKLARI LÜTFEN TARAFIMIZA BAŞVURU ÖNCESİNDE ONLİNE KONTROL ETTİRİNİZ. 

ÇALIŞAN
1.Çalıştığınız şirketin antetli kağıdına Konumunuzu, seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.İşe Giriş Bildirgesi (Yeni işe başlandı ise eski işe giriş bildirgesi)
3.Son 4 aylık sigorta hizmet dökümü
4.Son 3 aylık maaş bordosu
5.Banka hesap dökümü
6.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
7.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
8.İkametgah
9.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
10.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
11.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
Seyahatiniz Ticari Amaçlı İse aşağıdaki maddeleri de tamamlamanız gerekmektedir.
12.Şirketin imza sirküleri
13.Vergi levhasının fotokopisi
14.Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
15.Oda sicil kayıt sureti
16.Ticari sicil gazetesi fotokopisi
17.İkametgah belgesi
18.Ticari Davetiye (Davetiyenin 1 tanesi Almanya Konsolosluğunda 1 tanesi Başvuru sahibinde kalmalıdır.)
19.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
EV HANIMI
1.Almanya Cumhuriyeti Konsolosluğuna Hitaben garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)
2.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
3.Banka Hesap Dökümleri
4.Sponsoru Çalışıyor ise Gelir belgesi
5.Sponsoru İş veren ise Gelir belgesi ve İş yeri Evrakları
6.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
7.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
8.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
9.Sponsorun Eski veya Yeni alınmış Vizesi var ise Fotokopisi
10.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
11.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
ÖĞRENCİLER
1.Almanya Vizesi Konsolosluğuna Hitaben garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)
2.Öğrenci belgesi (Seyahat tarihlerini anlatan dilekçe)
3.başvuru sahibi Reşit Değil ise Muvafakat name (Anne ve Babası tarafından)
4.Sponsoru İş veren ise Gelir belgesi ve İş yeri Evrakları
5.Sponsoru Çalışıyor ise Gelir belgesi
6.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
7.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
8.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
9.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
10.Sponsorun geçerli yada eski Almanya Vizesi varsa fotokopileri
11.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
12.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
EMEKLİLER
1.Almanya Konsolosluğuna ; seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.Emekli olduğunu gösteren belge
3.Başvuru sahibinin Sağlık Karnesi
4.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
5.Hangi banka ile çalışıyor ise Hesap Dökümü
6.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
7.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
8.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
9.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
10.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
İŞ VEREN
1.Şirketinizin antetli kağıdına garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)
2.Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
3.Vergi Levhasının Fotokopisi
4.İmza Sirküleri Fotokopisi
5.Güncel tarihli Faaliyet belgesi
6.Oda sicil kayıt sureti
7.İkametgah belgesi
8.şirketin girdilerini ve çıktılarını gösteren banka hesap dökümü
9.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
10.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
11.Ticari Davetiye (Davetiyenin 1 tanesi Almanya Konsolosluğunda 1 tanesi Başvuru sahibinde kalmalıdır.)
12.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
13.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
14.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
15.Bağ-kur dökümü
16.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
BAŞVURU FORMU
Başvuru formu toplam 3 adet farklı formdan oluşmaktadır. Almanya vizesi başvuru formu için lütfen 0850 304 09 08.

VİZE BAŞVURUSU SIRALAMASI

  • Randevu (Zorunlu)
  • Gerekli Evraklarınızı Öğrenin (Tarafımızdan Temin Ediniz.)
  • Başvuru Formunu Doldurun (Eksik veya Yanlış olmamasına özen gösteriniz.)
  • Evraklarınız ile beraber başvuru merkezimize geliniz.

RANDEVU

Randevu alımlarınızı seyahat tarihinden 90 gün önce alabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. (önerilir)

Randevu alımları için şirket yetkililerimiz sizin için randevu oluştura bilir ve size hazırlamız gereken evraklar için detaylı bilgi verebilirler.

ALMANYA VİZESİ TİCARİ

Ticari amaçlı vize başvurularında Almanya Tarafından gelecek İş davetiyesi bir şirket tarafından gönderilmelidir. Davetiyenin içeriği davet edilen kişinin veya kişilerin ne amaçlı çağırıldığı ve konusunun detaylı bir biçimde anlatılması gerekmektedir. Örnek davetiye talebi için lütfen ücretsiz telefon desteği alınız. 0850 304 09 08

Almanya Vizesi Hakkında

 

Almanya’ya gitmek isteyen birçok kişiden birisiniz, fakat vize konusunda herhangi bir bilginiz yok. O zaman doğru yerdesiniz. Almanya vizesi hakkında öğrenmek istediğiniz herşeyi yazımınızda bulabileceksiniz.

 

Avrupa ülkelerinin içlerinde en büyüğü olan Almanya’ya iş, gezi,öğrenci yada herhangi başka bir sebeple gitmeye karar verdiniz. Ve bu konuda araştırmalara başladınız ne yazık ki AB üyesi olmadığımız için ülkeye girerken sizden vize isteyceklerdir. Doğru adımları uygularsanız Almanya vizesi alma şansınız daha da artacaktr. Yapılacak olan doğrı adım ve işlemler sizi vize almaya adım adım götürecektir. Peki nedir bu adımlar diyorsanız hemen anlatmaya başlıyoruz.

 

Randevu Almayı Unutmayın!

 

Vize başvurusunda bulunmak için öncelikle yapmanız gereken Alman Konsolosluğu’ndan randevu almanız. Onun dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmiyor. Haftaiçi beş günü 8.00 ila 11.00 saatleri arasında konsoloslukla görüşme sağlayabilir sizin için gerekli tüm sorularun cevaplarını alabilirsiniz. Ve unutmamanız gereken başka bir konu aldığınız randevu saatine sadık kalmanız aksi takdirde başvurunuz iptal edilecektir. Randevu almak için ilgili numarayı aradığınızda randevunuza karşılık size bir PIN kodu verecektir. Bu PIN kodunu almanız için sizden istenen randevu ücretini yatırmanız gerekmekte. Ödemeyi kredi kartı ile yapabilir ya da size verilen hesap numaralarına parayı yatırabilirsiniz. Banka havale/eft yolu ile ödeme yaptıysanız dekontu mutlaka yanınızda bulundurun ve asla atmayın. Çünkü sizden bu dekontu isteyeceklerdir.

 

Almanya Vizesi İçin Unutmamanız Gerekenler:

–  Evraklarınızın tamamen hazır olmadan randevu almamalısınız.

– Aracı bir kurum ile başvuru yapamamazsınız.

– Önceki yıllarda bir Shengen vizesi almadıysanız başvuruyu şahsen yapmalısınız.

– Pasaportunuzun imzalı olmasına dikkat edin.

– Tüm evraklarınızın hazır olduğunu düşünsenizden sizden başka ek evraklarda isteyebilirler.

– Vize ve randevu için ödediğiniz tutarı sonuç ne olursa olsun geri alamazsınız.

ALMANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Nelerdir?

  • Tam doldurulmuş, schengen vize başvuru formu
  • 2 adet yeni çekilmiş arkası beyaz fonlu biyometrik fotoğraf
  • Vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay geçerli pasaport.
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Banka hesap cüzdanı ve varsa gayrimenkul tapuları
  • Kredi kartı fotokopileri ya da banka hesap cüzdanı
  • Davetiye ya da otel rezervasyonu formu
  • Uçak Bileti Rezervasyonu
  • 30,000 €  (euro) Teminatlı seyahat sağlık sigortası (shengen ülkelerini kapsıyacak şekilde)

Öğrenci iseniz Almanya vizesi için istenen ilave evraklar (yukarıdaki evraklara ilaveten):

  1. Öğrenci kimliği ile  yüksek öğrenim belgesi veya okulunuzdan alacağınız resmi onaylı  biröğrenci  belgesi
    b. Ebeveynlerinizin geçim kaynağına ilişkin belgeler

    Eğer kamu dışında bir işte çalışıyorsanız istenen ilave evraklar :

  2. İşyerinize ait en son vergi levhası, sicil belgesi, imza sirküleri.
    b. Talep edilen tarihleri kapsayan izin belgesi
    c. AT-11 formu (konsolosluktan alınabilir)
    d. Maaş bordrosu

Eğer kamu da çalışıyorsanız vize için istenen ilave evraklar :
a. İşyeri bilgileri
b. Talep edilen tarihleri kapsayan izin belgesi
c. Maaş Bordrosu
d. Çalışma belgeniz.

Serbest meslek sahibiyseniz ilave evraklar :
a. En son vergi levhası, sicil gazetesi, imza sirküleri
b. Vergi mükellef belgesi

Almanya Vizesi Emekli iseniz istenen ilave evraklar :
a. Emeklilik Kimliği
b. Aylık size yapılan ödemeleri gösteren bir belge
Ev hanımı iseniz istenen ilave evraklar :
a. Eşinizin gelir belgeleri ve mesleğine dair evraklar

Son olarak diyebiliriz ki; kendinize bir liste hazırlayın ve sırayla yapılması gerekenleri yaparak eksiksiz bir şekilde konsoloslukta bulunun.