Site Rengi


USD Alış: 4.0304 USD Satış: 4.0466 EUR Alış: 4.9636 EUR Satış: 4.9636
ONLİNE RANDEVU
Vize almak istediğiniz ülkeler için randevu alma ZORUNLULUĞU VARDIR.
RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ

Çek Cumhuriyeti

Anasayfa » COUNTRIES / ÜLKELER » Çek Cumhuriyeti
NOT: PASAPORT BİLGİLERİNİZİN YANINIZDA OLMASI ZORUNLULUĞU VARDIR EĞER PASAPORT BİLGİLERİNİZ YANINIZDA YOK İSE LÜTFEN 0850 304 09 08 TELEFON NUMARASINDAN KAYDINIZI BIRAKINIZ. NOTE: IF YOU MUST BE SIDE BY YOUR PASSPORT INFORMATION IF YOU HAVE NO PASSPORT INFORMATION, PLEASE PLEASE RECORD FROM 0850 304 09 08 TELEPHONE NUMBER.

Çek Cumhuriyeti vizesi başvurularınız eğer 90 gün ve daha kısa süreli bir başvuru ise Çek Cumhuriyeti Konsolosluğuna gitmenize gerek kalmadan başvuru yapabilirsiniz. Eğer öncesinde bir Schengen vizeniz var ise herhangi bir kuruma gitmenize gerek kalmadan bizim araçılığımızla vize başvurusu yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için “0850 304 09 08” telefon numarasından ücretsiz bilgi alabilirsiniz.

Vize başvurusu yapmadan önce randevu alınız. Randevusuz vize başvurusu kesinlikle kabul edilmemektedir.  Randevu almak için telefon numaramız üzerinden veya Randevu Formu Üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Tarafımızdan randevu alındıktan sonra yetkili arkadaşlarımız size güncel olan evrak listesini paylaşacak ve evraklarınız ile beraber size verilen randevu tarihinde vize başvurusunu yapabilirsiniz. Başvurularınız, başvuru ve gidiş tarihinde arasında 90 gün öncesiden başvuru yapabilirsiniz.

Önemli Not : Hazırlamanız gereken evraklarınızda eksik veya yanlış olması durumunda tekrar randevu almanız gerekebilir.

ÇEK CUM.VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR VE BAŞVURU FORMU

ÇEK CUMHURİYETİ VİZESİ İÇİN HAZIRLADIĞINIZ EVRAKLARI LÜTFEN TARAFIMIZA BAŞVURU ÖNCESİNDE ONLİNE KONTROL ETTİRİNİZ. 

ÇALIŞAN
1.Çalıştığınız şirketin antetli kağıdına Konumunuzu, seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.İşe Giriş Bildirgesi (Yeni işe başlandı ise eski işe giriş bildirgesi)
3.Son 4 aylık sigorta hizmet dökümü
4.Son 3 aylık maaş bordosu
5.Banka hesap dökümü
6.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
7.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
8.İkametgah
9.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
10.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
11.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
Seyahatiniz Ticari Amaçlı İse aşağıdaki maddeleri de tamamlamanız gerekmektedir.
12.Şirketin imza sirküleri
13.Vergi levhasının fotokopisi
14.Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
15.Oda sicil kayıt sureti
16.Ticari sicil gazetesi fotokopisi
17.İkametgah belgesi
18.Ticari Davetiye (Davetiyenin 1 tanesi Çek. Cumhuriyeti Konsolosluğunda 1 tanesi Başvuru sahibinde kalmalıdır.)
19.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
EV HANIMI
1.Çek. Cumhuriyeti Konsolosluğuna Hitaben garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)
2.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
3.Banka Hesap Dökümleri
4.Sponsoru Çalışıyor ise Gelir belgesi
5.Sponsoru İş veren ise Gelir belgesi ve İş yeri Evrakları
6.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
7.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
8.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
9.Sponsorun Eski veya Yeni alınmış Vizesi var ise Fotokopisi
10.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
11.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
ÖĞRENCİLER
1.Çek. Cumhuriyeti Konsolosluğuna Hitaben garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)
2.Öğrenci belgesi (Seyahat tarihlerini anlatan dilekçe)
3.başvuru sahibi Reşit Değil ise Muvafakat name (Anne ve Babası tarafından)
4.Sponsoru İş veren ise Gelir belgesi ve İş yeri Evrakları
5.Sponsoru Çalışıyor ise Gelir belgesi
6.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
7.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
8.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
9.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
10.Sponsorun geçerli yada eski BulgaristanVizesi varsa fotokopileri
11.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
12.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
EMEKLİLER
1.Çek. Cumhuriyeti Konsolosluğuna ; seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.Emekli olduğunu gösteren belge
3.Başvuru sahibinin Sağlık Karnesi
4.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
5.Hangi banka ile çalışıyor ise Hesap Dökümü
6.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
7.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
8.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
9.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
10.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
İŞ VEREN
1.Şirketinizin antetli kağıdına garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)
2.Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
3.Vergi Levhasının Fotokopisi
4.İmza Sirküleri Fotokopisi
5.Güncel tarihli Faaliyet belgesi
6.Oda sicil kayıt sureti
7.İkametgah belgesi
8.şirketin girdilerini ve çıktılarını gösteren banka hesap dökümü
9.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
10.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
11.Ticari Davetiye (Davetiyenin 1 tanesi Çek. Cumhuriyeti Konsolosluğunda 1 tanesi Başvuru sahibinde kalmalıdır.)
12.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
13.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
14.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
15.Bağ-kur dökümü
16.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
BAŞVURU FORMU
Başvuru formu toplam 3 adet farklı formdan oluşmaktadır. Çek. Cumhuriyeti vizesi başvuru formu için lütfen 0850 304 09 08.

VİZE BAŞVURUSU SIRALAMASI

  • Randevu (Zorunlu)
  • Gerekli Evraklarınızı Öğrenin (Tarafımızdan Temin Ediniz.)
  • Başvuru Formunu Doldurun (Eksik veya Yanlış olmamasına özen gösteriniz.)
  • Evraklarınız ile beraber başvuru merkezimize geliniz.

RANDEVU

Randevu alımlarınızı seyahat tarihinden 90 gün önce alabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. (önerilir)

Randevu alımları için şirket yetkililerimiz sizin için randevu oluştura bilir ve size hazırlamız gereken evraklar için detaylı bilgi verebilirler.

ÇEK CUM. VİZESİ TİCARİ

Ticari amaçlı vize başvurularında Çek Cum. Tarafından gelecek İş davetiyesi bir şirket tarafından gönderilmelidir. Davetiyenin içeriği davet edilen kişinin veya kişilerin ne amaçlı çağırıldığı ve konusunun detaylı bir biçimde anlatılması gerekmektedir. Örnek davetiye talebi için lütfen ücretsiz telefon desteği alınız. 0850 304 09 08