Site Rengi


USD Alış: 4.0304 USD Satış: 4.0466 EUR Alış: 4.9636 EUR Satış: 4.9636
ONLİNE RANDEVU
Vize almak istediğiniz ülkeler için randevu alma ZORUNLULUĞU VARDIR.
RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ

Fransa Vizesi

Anasayfa » COUNTRIES / ÜLKELER » Fransa Vizesi
NOT: PASAPORT BİLGİLERİNİZİN YANINIZDA OLMASI ZORUNLULUĞU VARDIR EĞER PASAPORT BİLGİLERİNİZ YANINIZDA YOK İSE LÜTFEN 0850 304 09 08 TELEFON NUMARASINDAN KAYDINIZI BIRAKINIZ. NOTE: IF YOU MUST BE SIDE BY YOUR PASSPORT INFORMATION IF YOU HAVE NO PASSPORT INFORMATION, PLEASE PLEASE RECORD FROM 0850 304 09 08 TELEPHONE NUMBER.

Fransa vizesi başvurularınız eğer 90 gün ve daha kısa süreli bir başvuru ise Fransa Konsolosluğuna gitmenize gerek kalmadan başvuru yapabilirsiniz. Eğer öncesinde bir Schengen vizeniz var ise herhangi bir kuruma gitmenize gerek kalmadan bizim araçılığımızla vize başvurusu yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için “0850 304 09 08” telefon numarasından ücretsiz bilgi alabilirsiniz.

Vize başvurusu yapmadan önce randevu alınız. Randevusuz vize başvurusu kesinlikle kabul edilmemektedir.  Randevu almak için telefon numaramız üzerinden veya Randevu Formu Üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Tarafımızdan randevu alındıktan sonra yetkili arkadaşlarımız size güncel olan evrak listesini paylaşacak ve evraklarınız ile beraber size verilen randevu tarihinde vize başvurusunu yapabilirsiniz. Başvurularınız, başvuru ve gidiş tarihinde arasında 90 gün öncesiden başvuru yapabilirsiniz.

Önemli Not : Hazırlamanız gereken evraklarınızda eksik veya yanlış olması durumunda tekrar randevu almanız gerekebilir.

FRANSA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR VE BAŞVURU FORMU

FRANSA VİZESİ İÇİN HAZIRLADIĞINIZ EVRAKLARI LÜTFEN TARAFIMIZA BAŞVURU ÖNCESİNDE ONLİNE KONTROL ETTİRİNİZ. 

ÇALIŞAN
1.Çalıştığınız şirketin antetli kağıdına Konumunuzu, seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.İşe Giriş Bildirgesi (Yeni işe başlandı ise eski işe giriş bildirgesi)
3.Son 4 aylık sigorta hizmet dökümü
4.Son 3 aylık maaş bordosu
5.Banka hesap dökümü
6.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
7.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
8.İkametgah
9.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
10.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
11.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
Seyahatiniz Ticari Amaçlı İse aşağıdaki maddeleri de tamamlamanız gerekmektedir.
12.Şirketin imza sirküleri
13.Vergi levhasının fotokopisi
14.Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
15.Oda sicil kayıt sureti
16.Ticari sicil gazetesi fotokopisi
17.İkametgah belgesi
18.Ticari Davetiye (Davetiyenin 1 tanesi Fransa Konsolosluğunda 1 tanesi Başvuru sahibinde kalmalıdır.)
19.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
EV HANIMI
1.Fransa Cumhuriyeti Konsolosluğuna Hitaben garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)
2.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
3.Banka Hesap Dökümleri
4.Sponsoru Çalışıyor ise Gelir belgesi
5.Sponsoru İş veren ise Gelir belgesi ve İş yeri Evrakları
6.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
7.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
8.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
9.Sponsorun Eski veya Yeni alınmış Vizesi var ise Fotokopisi
10.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
11.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
ÖĞRENCİLER
1.Fransa Vizesi Konsolosluğuna Hitaben garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)
2.Öğrenci belgesi (Seyahat tarihlerini anlatan dilekçe)
3.başvuru sahibi Reşit Değil ise Muvafakat name (Anne ve Babası tarafından)
4.Sponsoru İş veren ise Gelir belgesi ve İş yeri Evrakları
5.Sponsoru Çalışıyor ise Gelir belgesi
6.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
7.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
8.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
9.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
10.Sponsorun geçerli yada eski Fransa Vizesi varsa fotokopileri
11.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
12.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
EMEKLİLER
1.Fransa Konsolosluğuna ; seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe
2.Emekli olduğunu gösteren belge
3.Başvuru sahibinin Sağlık Karnesi
4.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
5.Hangi banka ile çalışıyor ise Hesap Dökümü
6.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
7.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
8.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
9.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
10.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
İŞ VEREN
1.Şirketinizin antetli kağıdına garanti dilekçesi (Seyahat amacını ve tarihini anlatan)
2.Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
3.Vergi Levhasının Fotokopisi
4.İmza Sirküleri Fotokopisi
5.Güncel tarihli Faaliyet belgesi
6.Oda sicil kayıt sureti
7.İkametgah belgesi
8.şirketin girdilerini ve çıktılarını gösteren banka hesap dökümü
9.Üzerine var ise Gayrimenkul (ev, arsa, araç)
10.Uçak ve Otel Rezervasyonu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
11.Ticari Davetiye (Davetiyenin 1 tanesi Fransa Konsolosluğunda 1 tanesi Başvuru sahibinde kalmalıdır.)
12.Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf (beyaz fon ve karşıdan çekilmiş olmalıdır.)
13.Pasaportun Aslı (Vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.)
14.Seyahat Sağlık Sigortası 30,000 Euro teminatlı ( Tarafımızdan Sağlanabilir)
15.Bağ-kur dökümü
16.Başvuru formu (Tarafımızdan Sağlanmaktadır.)
BAŞVURU FORMU
Başvuru formu toplam 3 adet farklı formdan oluşmaktadır. Fransa vizesi başvuru formu için lütfen 0850 304 09 08.

VİZE BAŞVURUSU SIRALAMASI

  • Randevu (Zorunlu)
  • Gerekli Evraklarınızı Öğrenin (Tarafımızdan Temin Ediniz.)
  • Başvuru Formunu Doldurun (Eksik veya Yanlış olmamasına özen gösteriniz.)
  • Evraklarınız ile beraber başvuru merkezimize geliniz.

RANDEVU

Randevu alımlarınızı seyahat tarihinden 90 gün önce alabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. (önerilir)

Randevu alımları için şirket yetkililerimiz sizin için randevu oluştura bilir ve size hazırlamız gereken evraklar için detaylı bilgi verebilirler.

FRANSA VİZESİ TİCARİ

Ticari amaçlı vize başvurularında Fransa Tarafından gelecek İş davetiyesi bir şirket tarafından gönderilmelidir. Davetiyenin içeriği davet edilen kişinin veya kişilerin ne amaçlı çağırıldığı ve konusunun detaylı bir biçimde anlatılması gerekmektedir. Örnek davetiye talebi için lütfen ücretsiz telefon desteği alınız. 0850 304 09 08

Aşıklar Ülkesi Fransa

Dünyanın en çok gidilen ülkesi konumundaki Fransa herkesin hayallerini süslüyor. Modern çağın bir çok imkanını bir arada sunan Avrupa’nın gözbebeği bu ülkemizde herkesin yaşam tarzına beğenilerine ve isteklerine göre şehirler bulunuyor. Romantik bir kişiyseniz Paris de bulunabilir ya da adrenalin ve alternatif sporları seviyorsanız Alpler’de ki kayak merkezlerini tercih edebilirsiniz. Sıcak kanlı insanları, büyüleyici deniz kıyıları, damaklarda unutulmaz tatlar bırakan yemekleri ve binlerce yıla dayanan tarihi  ile herkes için unutulmaz bir deneyim olacaktır.

Fransa’ya Nasıl Gidilir?

İlk ihtiyacınız olan şey bir Fransa vizesi, bu konuda konslosluğun yetkilendirdiği aracı kurumları tercih edebilirsiniz. Fransa vizenizi aldıktan sonra hemen hemen haftanın her günü İstanbul ve Ankara kalkışlı hava şirketleri ile seyahatinizi planlaya bilirsiniz.

Fransa’ya Hangi Dönemde Gitmeliyim?

Hem yaz turizmi hem de kış turizimi olarak son derece uygun olan Fransa’yı istediğiniz her mevsim tercih edebilirsiniz. Ayrıca Eylül-Ekim aylarında orada bulunursanız bağ bozumu şölenlerinde denk gelebilirsiniz. Kayak için en uygun dönem ise Ocak ve Şubat ayları.

Fransa Vizesi Nasıl Alınır?

Fransa’da bir Schengen ülkesi olduğu için Fransa vizesi almanız eğer yeşil ya da gir pasaportunuz yok ise şart. Eğer bu iki pasaporttan birine sahipseniz vize almadan giriş çıkış yapabilirsiniz. Eğer öğrenci olarak gitmeyi düşünüyorsanız bunun için iki tür vize bulunmaktadır. Üç ay ve daha az süreli eğitimler için vize ve bu sürenin üzerinde eğitim alacaklar için alınması gereken uzun süreli eğitim vizesi. Fransa vizesi eğer turist olarak gidiyorsanız 3 ay olarak verilecektir. Seyahatinizi planlarken bunude göz önünde bulundurun.

Fransa Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Başvurunuzu yapmadan önce hazırlanamnız gereken evraklar aşağıda belirtilmiştir.

1- Fransa  vizesi Schengen vize başvuru formu
Eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaya dikkat edin.

2- Türkçe, Fransızca veya İngilizce hazırlanmış şirket yazısı
Çalıştığınız şirketin yöneticisii tarafından yazılmıi belge;mutlaka ıslak imzalı ve kaşeli olmalı

 

 

3- Pasaport (Seyahat sonrası en az 3 ay geçerli)
Pasaportunuzun 10 yıl içinde alınmış ve vize bitim tarihinden sonra en az 3 ay geçerliliği olması gerekir.

4- 2 adet yeni biometrik fotoğraf
Biometrik fotoğraf daha önce herhangi bir vize başvurusunda kullanılmamış olamlı ve arka fon mutlaka beyaz olmalı

5- Maaş bordrosu
(3 aya ait, ıslak imzalı ve kaşeli)

6- Şahsi banka hesap bilgileriniz
Başvuru tarihinden 1 hafta öncesinde alınmış olmalı
Son 3 aylık hesap hareketliliğini içeren,.
Kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile birlikte almaya dikkat edin..

7- Kimlik fotokopisi
Ön ve arka yüz

8- Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği 
Aile ve adres bilgilerini içermelidir.
Eğer evli iseniz evlenmeden önceki soyadınızı belgelemek için tam vukartlı nüfus kayıt örneği almalısınız.

Fransa vizesi için ödemeniz gereken ücret 60 euro’dur. Ayrıca randevu sistemi içinde ödemeniz gereken tutar 25 euro civarında. Bu ödeleri yapmadan başvuru yapamaz ve randevu alamazsınız. Evraklarınızı hazırlarken çok dikkatli olmanızı öneririz unuttuğunuz ya da eksik olan bir evrak hem vizenizin olumsuz sonuçlanmasına neden olur. Hem de yaptığınız ödemeleri geri alamazsınız. Bunun yanında Fransa Konsolosluğu yukarda belirtilen evrakların dışında sizde durumunuzla ilgili ek evrak isteme hakkına her zaman sahiptir. Fransa vizesi alırken sorun yaşamak istemıyorsanız konsolosluğun yetkilendirdiği aracı kurumlar iletişime geçebilir gerekli tüm doğru bilgi ve yönlendirmeleri bu kurumlardan alabilirsiniz. Eğer bir sponsor ile gideceksiniz yukardaki evrakların bazılarının bu sponsora ait olması gerektiğinide ayrıca hatırlatmak isteriz.

 

 

 

.